Niet alles is groen!

Een terras of oprit aanleggen draai ik mijn hand niet voor om. Samen met jou bekijken we waar en hoe jij een verharding wil hebben. Daarna zorg ik dat jij zo snel mogelijk je auto op je eigen oprit kan zetten en je vrienden kan uitnodigen voor een etentje op het terras.

Ook de afscheiding met de buren kun je soms je hoofd over breken. Moet het een houten schutting worden? Met misschien een mooie klimplant ertegen aan? Of is een draadafsluiting ook goed? Misschien heb je zelf een gek idee?

Met mijn 20 jaar ervaring zorg ik ervoor dat jij zo snel mogelijk privé zit!

Image module

De juiste tools voor de juiste job

Aan mijn gereedschap besteed ik veel zorg. Zodat ik zo efficiënt mogelijk kan werken. Jij wilt immers zo snel mogelijk van je nieuwe tuin kunnen genieten! (En het scheelt je nog werkuren betalen ook.)

Image module

Nog vragen?

Stuur me een bericht of bel me op, dan kom ik zo snel mogelijk bij je langs om met jou en je toekomstige tuin kennis te maken.

Een tuin

om van te genieten